Terazone scoate bani din hipermarketurile Real, valoarea activelor rămâne la un nivel considerat satisfăcător pentru a proteja creditorii

Terazone scoate bani din hipermarketurile Real, valoarea activelor rămâne la un nivel considerat satisfăcător pentru a proteja creditorii
scris 22 mar 2017

Terazone Enterprises Limited, înregistrată în Cipru, va scoate din hipermarketurile Real, pe care le-a cumpărat în ianuarie de la grupul german Metro, aproximativ 2 milioane de euro, menținând valoarea activelor la un nivel pe care îl consideră satisfăcător pentru a proteja creditorii.

De asemenea, în urma retragerii sumei, este apreciat că valoarea capitalului social și a activelor nete ale Real este suficient de mare pentru a susține activitatea curentă și previzionată a companiei.

Retragerea banilor va fi operată prin reducerea capitalului social de la 396,9 milioane lei la 387,8 milioane lei (169,3 milioane lei și 48,6 milioane euro), cu anularea corespunzătoare a unor părți sociale.

Vodafone devine lider în India prin fuziunea cu Idea Cellular, îmtr-o tranzacție de 23 miliarde dolari CITEȘTE ȘI Vodafone devine lider în India prin fuziunea cu Idea Cellular, îmtr-o tranzacție de 23 miliarde dolari

Terazone Enterprises Limited este reprezentată, printre alții, de Dusan Wilms, cel care a condus atât operațiunile Metro Cash&Carry în România, cât și pe cele ale Real Hyper Magazine, de la tranzacția cu Auchan până la mijlocul anului trecut.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
metro
terazone