ULTIMA ORĂ Banca Transilvania cumpără Idea Bank

ULTIMA ORĂ Banca Transilvania cumpără Idea Bank
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 2 iun 2021

Banca Transilvania cumpără Idea Bank, tranzacția, pentru întregul pachet de acțiuni deținut de Getin Holding Group, fiind de 43 milioane euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară
VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Banca Transilvania va prelua și participații în capitalul social al societăților din Grupul Idea Bank din România, respectiv Idea Leasing IFN SA și Idea Broker de Asigurare SRL. 

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități

La finele anului trecut, Profit.ro a anunțat că Getin Holding, unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Polonia, a semnat un acord cu banca internațională de investiții Rothschild pentru consiliere financiară cu privire la vânzarea potențială a filialei sale din România, Idea Bank.

Idea Bank (fosta Romanian International Bank) a fost preluată în anul 2014 de către Getin Holding.

Idea Bank furnizează servicii atât persoanelor fizice, cât și IMM-urilor, având 33 de sucursale și 3 puncte de lucru la nivel național.

Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor CITEȘTE ȘI Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor

Getin Holding, listat la bursa din Varșovia, este unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare din Polonia, cu operațiuni extinse în Europa Centrală și de Est, cu expertiză în retail banking și leasing și peste 6.000 de angajați. 

Getin Holding, al cărui activ principal este Polish Idea Bank, s-a retras din investițiile sale străine în ultimii ani. A vândut compania rusă de leasing Carcade, a încercat să vândă Idea Bank Ucraina, iar în luna iulie 2020 a anunțat că are două oferte pentru Idea Bank Belarus.

viewscnt
Afla mai multe despre
idea bank
rezultate 2018
buget 2019
profit
active
credite