BCR are un nou Chief Risk Officer

BCR are un nou Chief Risk Officer
scris 19 iun 2019

Ilinka Kajgana, aflată în prezent la conducerea departamentului de Management Strategic al Riscului din cadrul Erste Bank Austria, va prelua poziția de Chief Risk Officer al Băncii Comerciale Române.

Aceasta îl va înlocui pe Michael Beitz, care se retrage din activitatea profesională, după circa 30 de ani alături de Erste Group. 

EXCLUSIV EximBank a încheiat negocierile pentru a prelua Banca Românească. Tranzacția, confirmată de Teodorovici, va fi fără bani de la stat CITEȘTE ȘI EXCLUSIV EximBank a încheiat negocierile pentru a prelua Banca Românească. Tranzacția, confirmată de Teodorovici, va fi fără bani de la stat

Ilinka Kajgana conduce departamentul de Management Strategic al Riscului din cadrul Erste Bank Austria din ianuarie 2017, deținând anterior mai multe funcții de conducere în cadrul Erste Group. Născută în Croația, Ilinka Kajgana deține un doctorat în fizică la Universitatea de Tehnologie din Viena și și-a început cariera la Spitalul General din Viena, unde a efectuat cercetări și a documentat domeniul chirurgiei cardio-toracice.

Numirea Ilinkăi Kajgana în Comitetul Executiv al BCR face obiectul aprobării autorităților de supraveghere abilitate.
 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
bcr
chief risk officer