BERD va investi cel puțin 1,1 miliarde euro în Balcanii de Vest în 2019

BERD va investi cel puțin 1,1 miliarde euro în Balcanii de Vest în 2019
scris 20 mar 2019

Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) intenționează să investească cel puțin 1,1 miliarde euro în infrastructură, energie și sectorul privat din Balcanii de Vest în acest an, a declarat miercuri un înalt oficial de la BERD, transmite Reuters.

BERD, instituție înființată în 1991 pentru a investi în fostele state din blocul comunist și a le ajuta să facă tranziția la economia de piață, este în prezent cel mai mare investitor instituțional în Albania, Bosnia-Herțegovina, Macedonia de Nord, Kosovo, Muntenegru și Serbia, scrie Agerpres.

Omer Tetik, BT: Investițiile în digitalizare, prioritare. Schimbăm complet aplicația, va fi revoluționar. Costul riscului va crește și în 2019. Folosim parte din profit în pregătirea pentru evenimente negative. Integrarea Bancpost - 60 milioane euro CITEȘTE ȘI Omer Tetik, BT: Investițiile în digitalizare, prioritare. Schimbăm complet aplicația, va fi revoluționar. Costul riscului va crește și în 2019. Folosim parte din profit în pregătirea pentru evenimente negative. Integrarea Bancpost - 60 milioane euro

"În 2018 am investit 1,1 miliarde euro în cele șase sate din Balcanii de Vest și pentru acest an intenționăm să investim cel puțin aceeași sumă, dacă nu mai mult", a declarat secretarul general al BERD, Enzo Quattrociocche.

viewscnt
Afla mai multe despre
berd
investitii