CEO-ul Goldman Sachs respinge munca la distanță: „o aberație”

CEO-ul Goldman Sachs respinge munca la distanță: „o aberație”
scris 25 feb 2021

David Solomon, CEO-ul Goldman Sachs, respinge munca la distanță ca fiind „noua normalitate”, catalogând-o drept „aberație”, relatează BBC.

Solomon afirmă că banca de investiții a funcționat în 2020 cu „mai puțin de 10% din oamenii noștri” la birouri, scrie Agerpres.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Declarațiile sale vin după ce mai multe mari companii au sugerat că munca de la distanță ar putea deveni permanentă.

Însă Solomon afirmă că aceasta nu este compatibilă cu cultura organizațională de la Goldman Sachs.

Câți bani generează industria jocurilor de noroc la bugetul de stat CITEȘTE ȘI Câți bani generează industria jocurilor de noroc la bugetul de stat

„Cred că pentru o afacere ca a noastră, care are o cultură inovativă și colaborativă, nu este ideal. Și nu este noua normalitate. Este o aberație pe care o să o corectăm cât mai curând posibil”, a declarat acesta în cadrul unei conferințe.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Acesta s-a declarat în special îngrijorat de faptul că noii angajați ai companiei nu vor beneficia de „mentoratul direct” de care au nevoie.

„Sunt foarte axat pe faptul că nu vreau ca o nouă generație de tineri care ajung la Goldman Sachs în această vară să o facă de la distanță”, a afirmat Solomon.

viewscnt
Afla mai multe despre
goldman sachs
david solomon