Citigroup a obținut profit și venituri în scădere în trimestrul trei, dar peste așteptările analiștilor

Citigroup a obținut profit și venituri în scădere în trimestrul trei, dar peste așteptările analiștilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 oct 2016

Citigroup a obținut un profit net și venituri în scădere în trimestrul al treilea, dar rezultatele sunt peste așteptările analiștilor, relatează MarketWatch.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Banca din New York a raportat un profit net de 3,84 de miliarde de dolari, respectiv de 1,24 dolari pe acțiune, sub cel de 4,29 miliarde de dolari înregistrat în aceeași perioadă a anului trecut. Analiștii au estimat un profit de 1,16 dolari pe acțiune, scrie News.ro.

Veniturile au scăzut la 17,76 miliarde de dolari, de la 18,69 miliarde de dolari în urmă cu un an. Analiștii anticipau venituri de 17,36 miliarde de dolari.

Directorul general Michael Corbat a condus în ultimii patru ani banca într-una dintre cele mai tumultoase perioade, marcată de reglementări mai stricte și o o imagine afectată de criza financiară.

În Citigroup trebuie să demonstreze investitorilor că poate să le îmbunătățească câștigurile.

Fitch: Conversia creditelor în franci elvețieni în lei nu va avea impact imediat asupra ratingurilor băncilor din România CITEȘTE ȘI Fitch: Conversia creditelor în franci elvețieni în lei nu va avea impact imediat asupra ratingurilor băncilor din România

Acțiunile Citigroup au scăzut cu 6,3% în acest an, peste declinul de 3% al indicelui KBW Nasdaq al titlurilor bancare.

viewscnt
Afla mai multe despre
citigroup