Compania cripto Consensys afirmă că autoritatea de reglementare din SUA a închis investigația privind Ethereum 2.0

Compania cripto Consensys afirmă că autoritatea de reglementare din SUA a închis investigația privind Ethereum 2.0
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 iun 2024

Comisia pentru valori mobiliare și burse din SUA a închis investigația privind protocolul blockchain Ethereum 2.0, a declarat firma de criptomonede Consensys într-o postare pe platforma de socializare X, potrivit Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Compania a intentat un proces prin care a solicitat un ordin judecătoresc împotriva SEC în luna aprilie cu privire la reglementarea blockchain-ului Ethereum, arată G4Media.ro

VIDEO OMV Petrom prezintă ceremonia de tăiere a oțelului în Karimun CITEȘTE ȘI VIDEO OMV Petrom prezintă ceremonia de tăiere a oțelului în Karimun

Fondatorul Consensys, Joseph Lubin, a declarat miercuri că decizia SEC de a închide investigația reprezintă o victorie semnificativă” pentru Ethereum.

„Deși salutăm această evoluție, ea nu este suficientă. Trebuie să rămânem vigilenți și să continuăm să milităm pentru reglementări clare și corecte care să permită inovației să prospere”, a declarat Lubin, care a cofondat și criptomoneda ether, într-o postare pe X.

Consensys a declarat că își va continua procesul prin care urmărește să obțină o hotărâre judecătorească potrivit căreia SEC nu are autoritatea legală de a reglementa interfețele software controlate de utilizatori construite pe Ethereum sau pe blockchain-ul Ethereum.

SEC nu a fost disponibilă imediat pentru comentarii din cauza unei sărbători federale.

Luna trecută, SEC a aprobat cererile Nasdaq, CBOE și NYSE de a lista ETF-uri ether. Aceasta a fost o victorie surprinzătoare pentru industria criptomonedelor, care se aștepta ca SEC să respingă cererile.

viewscnt
Afla mai multe despre
consensys
ethereum