Creditul Expresso de la BRD, disponibil și pe 123credit.ro

Creditul Expresso de la BRD, disponibil și pe 123credit.ro
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 23 feb 2023

Startup-ul fin-tech, 123credit.ro, care facilitează accesarea de credite bancare și nebancare anunță adăugarea unui nou produs de creditare pe platformă: creditul de nevoi personale Expresso de la BRD, cu proces de aplicare 100% online.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Noua evoluție aduce numărul total de produse de creditare disponibile pe site la un total de 180 de oferte, dintre care 73 de credite de nevoi personale și 107 de credite ipotecare.

“Parteneriatul nostru cu BRD a început în august 2021 cu listarea ofertelor de credit ipotecar pe platformă. Ne bucurăm că am reușit să creștem această colaborare și să mai adăugăm un produs pe care vizitatorii site-ului nostru îl pot accesa și la care pot aplica 100% online pe platforma partenerului.” spune Sebastian Piu, co-fondator 123Credit.ro

Prin Creditul Expresso de la BRD poți accesa 100% online, în maximum 15 minute, o suma de până la 130.000 lei, cu o dobânda fixă începând de la 9,45%.

Creditele de nevoi personale sunt accesate de clienții persoane fizice pentru diverse scopuri: proiecte personale, renovarea locuinței, achiziții de produse costisitoare, vacanțe, achiziții auto, etc. Banca va calcula suma maximă pe care o poate acorda în funcție de profilul și gradul de îndatorare al aplicantului la credit.

Perioada maximă a unui credit de nevoi personale este de 5 ani, creditul Expresso de la BRD beneficiind de dobânda fixă pe tot parcusul perioadei de creditare. Accesând un credit cu dobânda fixă, vei fi protejat de fluctuațiile costului de credit, deoarece ratele lunare nu vor fi afectate de schimbările IRCC.

Utilizatorii pot studia toate caracteristicile produsului de creditare în secțiunea de comparator pe 123Credit.ro. După verificarea eligibilității, utilizatorii sunt redirecționați către sistemul BRD de aplicare la credit unde experiența digitală continuă. Odată confirmate toate informațiile demografice și financiare, experiența se încheie cu intrarea sumei împrumutate în contul deschis la BRD.

Spre deosebire de experiența clasică de accesare a unui credit bancar, utilizatorul nu trebuie să se deplaseze la sucursala băncii și să semneze documentația de credit în format fizic. Digitalizarea întregului proces de accesare a creditului reduce atât efortul utilizatorului, cât și timpul până la accesarea propriu-zisă a banilor.

Afla mai multe despre Creditul Expresso pe 123credit.ro.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
123credit.ro
brd