Deutsche Bank speră să obțină profit în 2020, după concedirea a 20% din forța sa de muncă

Deutsche Bank speră să obțină profit în 2020, după concedirea a 20% din forța sa de muncă
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 iul 2019

Deutsche Bank AG speră să-și îmbunătățească rezultatele financiare sau chiar să revină pe profit în 2020, dar "există incertitudini semnificative în previziuni", a afirmat, luni, directorul financiar al celei mai mari bănci germane, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Grupul bancar avertizase că se așteaptă să raporteze pierderi anul acesta, după ce duminică a anunțat că va renunța la 18.000 dintre cei 91.500 de angajați, iar costurile înregistrate cu restructurarea sunt evaluate la 7,4 miliarde de euro (8,3 miliarde de dolari), scrie Agerpres.

Piața muncii din SUA își revine surprinzător. Următoarea mutare a Fed, incertă CITEȘTE ȘI Piața muncii din SUA își revine surprinzător. Următoarea mutare a Fed, incertă

Luni dimineață, acțiunile Deutsche Bank înregistrau un avans de peste 3% la Bursa din Frankfurt, ajungând la cel mai ridicat nivel din data de 2 mai.

Până în anul 2022, vor rămâne în bancă aproximativ 74.000 de angajați cu contract permanent de muncă, ceea ce înseamnă că Deutsche Bank concediază aproximativ 20% din forța sa de muncă la nivel global. 

viewscnt
Afla mai multe despre
deutsche bank
concedieri