Indicii bursieri americani au închis în scădere pentru a treia zi

Indicii bursieri americani au închis în scădere pentru a treia zi

Foto dreamstime.com

Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 13 apr 2022

Indicii bursieri americani au închis în scădere marți, pentru a treia ședință la rând, după o sesiune de tranzacționare cu fluctuații semnificative.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cum afectează tensiunile internaționale piața de capital românească, cum pot fi atrași mai mulți investitori de retail pe piața de capital, cum se vede în 2022 apetitul emitenților față de bursă și multe alte teme vor fi explicate la Videoconferința Profit Piața de Capital.forum - Bursa în apropierea războiului, programată pentru astăzi.

Videoconferința, organizată cu sprijinul Agista, Banca Transilvania, Bursa de Valori București, CreditAmanet, Depozitarul Central, Nordis Group și SIF Banat-Crișana, va fi transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV - DETALII AICI

Indicii au deschis în creștere, dar au trecut pe roșu ulterior. Investitorii au analizat impactul potențial al accelerării inflației asupra politicii monetare, economiei și burselor. Prețurile de consum din SUA au continuat să crească în martie, rata anuală a inflației atingând cel mai ridicat nivel din 1981 încoace.

Rata inflației din România a trecut de pragul de 10%. Ministrul Finanțelor, cu doar câteva ore înainte: Dacă la început se discuta despre o inflație cu două cifre în luna martie, iată că nu este cazul! CITEȘTE ȘI Rata inflației din România a trecut de pragul de 10%. Ministrul Finanțelor, cu doar câteva ore înainte: Dacă la început se discuta despre o inflație cu două cifre în luna martie, iată că nu este cazul!

Indicele S&P 500 a pierdut 0,34%, iar Nasdaq Composite, 0,3%. Dow Jones Industrial Average a închis în coborâre cu 0,26%.

În prima parte a ședinței, indicii au crescut substanțial. Pentru Dow, avansul a ajuns până la 1,1%, în timp ce S&P 500 și Nasdaq Composite au înregistrat creșteri de până la 1,3%, respectiv 2%.

viewscnt
Afla mai multe despre
wall street
s&p 500
nasdaq
dow jones
dow
indici sua