ING Bank România intră în programul Noua Casă

ING Bank România intră în programul Noua Casă
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 sep 2020

Persoanele care doresc să achiziționeze o proprietate prin intermediul programului ''Noua Casă'' pot aplica începând de săptămâna aceasta la ING Bank România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

"Aplicațiile aprobate până la momentul suspendării proiectului 'Prima Casă', precum și cele ce provin din promisiuni de garantare aprobate în cadrul acestuia vor intra sub normele fostului program. 'Noua Casă' pleacă de la un avans de minim 5% pentru valori ale proprietăților de cel mult 70.000 de euro, respectiv 15% pentru proprietăți cu valori cuprinse între 70.001 și 140.000 de euro", se arată într-un comunicat al băncii.

Noile iPhone-uri ar putea intra pe rând pe piață CITEȘTE ȘI Noile iPhone-uri ar putea intra pe rând pe piață

Noua Casă pleacă de la un avans de minim 5% pentru valori ale proprietăților de cel mult 70.000 de euro, respectiv 15% pentru proprietăți cu valori cuprinse între 70.001 și 140.000 de euro, scrie Agerpres.

ING Bank România este parte a ING Group.

viewscnt
Afla mai multe despre
ing bank
noua casa