ING România va lansa o platformă digitală dedicată antreprenorilor

ING România va lansa o platformă digitală dedicată antreprenorilor
scris 20 feb 2018

ING România va lansa în luna aprilie noua platformă digitală ING Business dedicată clienților Mid Corporate Banking - companii cu cifră de afaceri între 2 milioane și 500 de milioane de lei.

Platforma va fi disponibilă gradual pe parcursul anului 2018. 

Prin intermediul ING Business, companiile vor avea la dispoziție toate produsele și serviciile bancare, platforma putând fi accesată de pe desktop, laptop, tabletă, smartphone și - în premieră în România – prin smartwatch. 

Eurostat: România are cei mai puțini angajați în domeniul culturii din UE CITEȘTE ȘI Eurostat: România are cei mai puțini angajați în domeniul culturii din UE

ING operează în cadrul unei rețele de 180 de sucursale la nivel național și asigură servicii bancare unui număr de peste 13.000 de clienți aflați în portofoliul diviziei de Mid Corporate Banking.

Înființată în 1994, ING Bank România este parte a ING Group, instituție financiară care oferă servicii bancare unui număr de peste 34 de milioane de clienți individuali, companii sau instituții din peste 40 de țări.
 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ing
platforma digitala