Morgan Stanley, rezultate peste așteptări

Morgan Stanley, rezultate peste așteptări
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 iul 2017

Morgan Stanley a obținut rezultate peste așteptările analiștilor în trimestrul al doilea, susținute de majoritatea operațiunilor băncii, iar veniturile din trading au fost mai mari decât cele ale rivalei sale Goldman Sachs, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

A șasea mare bancă americană în funcție de active a raportat o creștere de 11% a profitului în trimestrul al doilea, cu venituri mai mari din consultanța pentru companii, tranzacții cu instrumente financiare și acțiuni și administrarea averilor, arată news.ro.

Veniturile din tranzacțiile cu obligațiuni au scăzut însă cu 4%, dar mai puțin decât cele ale altor bănci american mari. Aceste venituri au atins 1,3 miliarde de dolari, depășind ținta directorului general James Gorman, de 1 miliard de dolari și cele de 1,16 miliarde de dolari ale Goldman Sachs.

Miliardarul american Jim Rogers: vine cea mai mare criză economică. Vor fi țări în faliment, bănci, spitale și universități închise CITEȘTE ȘI Miliardarul american Jim Rogers: vine cea mai mare criză economică. Vor fi țări în faliment, bănci, spitale și universități închise

Goldman Sachs a consemnat în schimb un declin de 40% al veniturilor din tranzacțiile cu obligațiuni, iar Citigroup, Bank of America și JPMorgan Chase scăderi de 6%-19%.

Veniturile din tranzacții ale Morgan Stanley au coborât cu 2%, la 3,2 miliarde de dolari. În cazul administrării averilor, veniturile băncii au avansat cu 9%, la 4,2 miliarde de dolari.

Profitul Morgan Stanley a crescut în trimestrul al doilea la 1,6 miliarde de dolari, de la 1,4 miliarde de dolari în urmă cu  un an.

Veniturile totale au urcat cu 7%, la 9,5 miliarde de dolari, peste estimarea medie a analiștilor, de 9,1 miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
morgan stanley
banci
credite