New Kopel și-a mărit afacerile în România cu 20% în primul semestru, la 15 milioane euro

New Kopel și-a mărit afacerile în România cu 20% în primul semestru, la 15 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 aug 2016

Compania de leasing operațional și închirieri auto New Kopel Group, controlată de holdingul israelian Shlomo, a încheiat primul semestru din acest an cu afaceri de 15 milioane euro, în creștere cu 20% față de perioada similară din 2015, pe fondul creșterii generale a activității tuturor diviziilor, potrivit datelor prezentate, marți, de companie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Grupul și-a propus să ajungă la o cifră de afaceri de 30 milioane de euro pentru întregul an. în acest scop, New Kopel a mărit investițiile cu 40% față de prima jumătate a anului trecut, la 9 milioane euro, scrie News.ro.

“Ne-am stabilit un target pe 3 ani care vizeaza atingerea unei flote de 4.000 de masini, pana la finalul anului 2017, care sa acopere zona de rent a car, leasing operational si management de flote. Vom continua sa ne concentram pe IMM-uri, pe companiile de tip Start-up si pe cresterea cotei de piata a segmentului de leasing operational”, a declarat directorul general al New Kopel Group Romania, Hezi Shayb, citat într-un comunicat al companiei.

Grupul a precizat că flota diviziei de leasing operațional Sixt New Kopel a crescut cu 23% în prima jumătate a acestui an, iar portofoliul de clienți de leasing operațional as-a majorat cu 19%.

De asemenea, divizia de închirieri de mașini, Sixt Rent a Car, aproape și-a dublat flota in ultimii doi ani, la 800 de mașini.

Pentru acest an, compania și-a propus creșterea portofoliului de clienți și vânzarea a cel puțin 1.500 de autoturisme noi și second hand prin intermediul Opel Union Motors (autoturisme noi) și Sixt SH (second hand).

EXCLUSIV VIG, cea mai mare societate de asigurări din România, preia AXA, firma locală a celui mai mare asigurător din lume CITEȘTE ȘI EXCLUSIV VIG, cea mai mare societate de asigurări din România, preia AXA, firma locală a celui mai mare asigurător din lume

În primul semestru, activitatea din showroom-ul Union Motors a crescut cu 54,5%, iar activitatea din service-ul Union Motors s-a majorat cu 20%.

New Kopel mizează în afacerile din România pe un concept de pachet extins de servicii pentru clienți.

"Suntem ca un centru comercial unde clientul poate alege din paleta largă de servicii, în funcție de nevoile lui specifice. În acest moment, aproape 80% dintre clienții noștri accesează cel puțin patru dintre diviziile noastre simultan", a explicat Shayb.

New Kopel Group și-a bugetat pentru acest an investiții în creștere cu 20% față de 2015, când au depășit 13 milioane de euro, fondurile fiind destinate achiziției de vehicule.

Pe piata locală New Kopel Group deține dealerul Opel Union Motors și firma de rent-a-car și leasing operațional Sixt New Kopel, dar și divizia de mașini second-hand Sixt New Kopel SH. Parte a Grupului Shlomo, unul dintre cele mai mari holdinguri din Israel, compania New Kopel este prezentă în România de zece ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
new kopel group
shlomo