Omniasig Vienna Insurance Group le va da acționarilor dividende pentru prima dată în ultimii 10 ani

Omniasig Vienna Insurance Group le va da acționarilor dividende pentru prima dată în ultimii 10 ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 iul 2021

Omniasig Vienna Insurance Group a anunțat joi că le va acorda acționarilor dividende în valoare totală de peste 18 milioane lei, ceea ce reprezintă o valoare brută de 0,125 lei/acțiune, iar plata dividendelor se va face începând cu data de 30 septembrie 2021, până la finalul anului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Omniasig Vienna Insurance Group va acorda, conform aprobării Adunării Generale a Acționarilor din data de 27 aprilie 2021, dividende în valoare totală de peste 18 milioane lei, ceea ce reprezintă o valoare brută de 0,125 lei/acțiune. O astfel de măsură are loc pentru prima dată în ultimii 10 ani”, a informat asiguratorul.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Plata dividendelor se va face începând cu data de 30 septembrie 2021, până la finalul anului, în contul indicat de către fiecare acționar sau la ghișeele BCR. Această măsură este aplicabilă acționarilor companiei înscriși în Registrul acționarilor la data de referință 21 aprilie 2021, scrie News.ro.

”Aprobarea Adunării Generale a Acționarilor are la bază dezvoltarea stabilă a companiei și rezultatele financiare înregistrate în 2020, când volumul primelor brute subscrise a crescut cu circa 5% la aproape 1,4 miliarde lei, iar profitul brut, conform standardelor de raportare IFRS în scop de consolidare, a fost de peste 70 milioane lei. Aceste rezultate pozitive subliniază soliditatea financiară a companiei, precum și perspectivele sale de dezvoltare sustenabilă, pe termen lung”, mai arată compania.

Omniasig Vienna Insurance Group este prezentă din 1995 pe piața asigurărilor din România și peste 1.100 de angajați.

2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare? CITEȘTE ȘI 2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare?

Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) este principalul expert pe piața asigurărilor în Austria precum și în Europa Centrală și de Est. Grupul cu o tradiție îndelungată, branduri puternice și o relație apropiată cu clienții esteformat din aproximativ 50 de companii din 30 de țări. Are peste 25.000 de angajați ai Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe).

Acțiunile VIG sunt cotate pe Bursa de Valori din Viena din 1994.

viewscnt
Afla mai multe despre
omniasig vienna insurance group
dividende