Acțiunile americane se apreciază, susținute de companiile din tehnologie și retaileri

Acțiunile americane se apreciază, susținute de companiile din tehnologie și retaileri
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 27 mai 2022

Acțiunile americane au închis în creștere joi, susținute de avansul puternic al companiilor tehnologice și de consum, care au beneficiat de pe urma rezultatelor financiare solide raportate de o serie de retaileri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Minuta Rezervei Federale publicată miercuri a alimentat, de asemenea, speculațiile legate de o eventuală pauză în ceea ce privește majorarea ratelor dobânzii în a doua parte a anului, scrie MarketWatch.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Retailerii nu au putut să transfere costurile mari către clienții finali. Deja prețurile au crescut foarte mult CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Retailerii nu au putut să transfere costurile mari către clienții finali. Deja prețurile au crescut foarte mult

Oficialii Fed au semnalat că banca centrală va monitoriza datele economice pentru a identifica eventualele semne de slăbiciune, în încercarea de a evita o “aterizare dură” a economiei în timp ce se luptă cu inflația ridicată.

Indicele Dow Jones s-a apreciat cu 1,6%, S&P 500 a avansat cu 2%, iar Nasdaq Composite cu 2,7%, extinzând câștigurile de miercuri.

Dow Jones a închis în teritoriu pozitiv pentru a cincea sesiune bursieră consecutivă, cel mai lung raliu de la mijlocul lunii martie.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
bursa sua
actiuni