Bittnet Systems și Cemacon, premiate la Varșovia într-o gală a piețelor de capital din CEE

Bittnet Systems și Cemacon, premiate la Varșovia într-o gală a piețelor de capital din CEE
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 16 sep 2016

Bursa de Valori București anunță că Bittnet Systems a primit premiul pentru o listare pe o piață alternativă din CEE, iar Cemacon a câștigat distincția pentru „Redresarea anului” la o gală regională a premiilor pentru piața de capital desfășurată ieri la Varșovia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Bittnet Systems (BNET) s-a listat în primăvara anului trecut pe piața AeRO a Bursei de Valori București. Este decizia care i-a adus ieri la Varșovia premiul pentru “Listarea anului pe o piață alternativă din CEE”, în cadrul celei de-a 2-a ediții a Premiilor Piețelor de Capital din Europa Centrală și de Est, informeată un comunicat al operatorului de piață BVB remis astăzi redacției.

Documentul citat menționează și primirea de către Cemacon Zalău (CEON) a distincției pentru “Redresarea anului”. “Bittnet Systems și Cemacon dovedesc încă o dată cât de benefică poate fi piața de capital pentru întreprinderile mici și mijlocii. Statutul de companie listată la bursă aduce recunoaștere internațională și stimulează creșterea afacerii”, comentează Ludwik Sobolewski, directorul general al Bursei.

La gala de ieri au mai fost nominalizate și alte companii românești, respectiv Banca Transilvania (TLV), BT Asset Management SAI, Conpet Ploiești (COTE), Erste Asset Management România, OMV Petrom (SNP), OTP Asset Management România, Teraplast Grup (TRP) și casele de avocatură românești Clifford Chance Badea, Mușat&Asociații și NNDKP. Bursa de Valori București a făcut parte din juriu.

viewscnt
Afla mai multe despre
bursa
bvb
bittnet systems
aero
cemacon
ludwik sobolewski