Broker Cluj convoacă AGA pentru schimbarea auditorului

Broker Cluj convoacă AGA pentru schimbarea auditorului
scris 11 ian 2016

SSIF Broker a convocat Adunarea Generală a Acționarilor pentru data de 25 februarie primele două puncte pe ordinea de zi fiind rezilierea contractului cu auditorul BDO și mandatarea Consiliului de Administrație pentru semnarea unui nou contract de auditare financiară.

Acționarii Broker Cluj (BRK) sunt chemați să ia act că societatea care asigura auditarea financiară a casei de brokeraj listate la cota Bursei de Valori București, BDO Auditors & Accountants nu s-a încadrat până la data de 31 octombrie a anului precedent în prevederile normei ASF 21/2014 și să voteze, în consecință, rezilierea contractului. Acesta este primul punct pe ordinea de zi a Adunării Generale Ordinare a Acționarilor convocată pentru data de 25 februarie și la care vor putea participa investitorii înregistrați ca acționari în registrul Depozitarului Central la data de 10 februarie.

SSIF Broker, societate care la jumătatea lunii decembrie l-a schimbat din funcția de director general pe Grigore Chiș, are o capitalizare bursieră de 25,67 milioane lei (5,67 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
bvb
broker cluj
bursa
asf
bdo
auditor