Bursa a fost lăsată din nou în 3 simboluri. Cădere importantă a volumelor

Bursa a fost lăsată din nou în 3 simboluri. Cădere importantă a volumelor
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 18 nov 2022

În ultima zi de tranzacționare a săptămânii, mulți dintre actorii activi la BVB au ales să nu fie „la butoane”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Indicele DAX40 din Germania a avut un nou impuls de apreciere și a testat noi maxime locale, în zona de 14.450 de puncte. Bursa de Valori București nu s-a conectat la raliul de la Frankfurt și a consemnat o zi de ajustare în tendința pozitivă pe termen scurt care a depăratat indicele pricnipal cu peste 10% față de minimul local înregistrat în această toamnă.

Câștiguri pentru fondatorii Dedeman. Cemacon, unde dețin peste 90% din acțiun,i și-a majorat semnificativ afacerile și profitul la 9 luni CITEȘTE ȘI Câștiguri pentru fondatorii Dedeman. Cemacon, unde dețin peste 90% din acțiun,i și-a majorat semnificativ afacerile și profitul la 9 luni

Sesiunea negativă este și o consecință a derivei cotațiilor în contextul susținerii slabe la cumpărare. Rulajul pieței de acțiuni a fost de numai 16,48 milioane lei (3,33 milioane euro), cu numai 3 simboluri trecând peste reperul unor schimburi de 1 milion de lei.

Astfel, titlurile Băncii Transilvania (TLV) au urcat cu 0,75%, până la prețul de 20,15 lei/acțiune, pe cele mai mari tranzacții ale zilei, de 4,12 milioane lei, titlurile Fondul Proprietatea (FP) au avansat cu 0,31%, până la prețul de 1,9460 lei/acțiune, pe transferuri de 3,71 milioane lei, iar titlurile OMV Petrom (SNP) s-au corectat cu 0,89%, până la prețul de 0,4460 lei/acțiune, pe o activitate de 1,39 milioane lei.

Producătorul de elicoptere IAR Brașov afișează un declin de peste o treime a profitului net la 9 luni CITEȘTE ȘI Producătorul de elicoptere IAR Brașov afișează un declin de peste o treime a profitului net la 9 luni

La nivelul indicilor a fost „roșu” pe linie: -0,36% pentru indicele compozit BET-XT, -0,01% pentru indicele financiar BET-FI care a închis la nivelul de 48.651,90 puncte, -0,81% pentru indicele energetic BET-NG și -0,32% pentru indicele reprezentativ BET care la nivelul de 11.681,25 de puncte se apropie de media exponențială de 200 de zile (EMA200), cea care definește trendul și este punctul de echilibru pentru piață.

Bursa a fost lăsată din nou în 3 simboluri. Cădere importantă a volumelor

viewscnt
Afla mai multe despre
banca transilvania
bvb
bursa
omv petrom
fondul proprietatea