Conpet distribuie dividende inclusiv din rezultatul reportat

Conpet distribuie dividende inclusiv din rezultatul reportat
scris 23 mar 2022

Operatorului rețelei de transport de țiței prin conducte Conpet anunță acordarea unor dividende agregate cu randament de 9%.

Consiliul de Administrație al Conpet Ploiești (COTE) a convocat pentru 28-29 aprilie Adunările Generale ale Acționarilor, pe ordinea de zi figurând un vot asupra repartizărilor de profit. Astfel, din câștigului net obținut anul trecut de transportatorul național de petrol prin conducte, suma de 50,44 milioane lei va pleca spre acționari sub formă de dividende, acesteia adăugându-i-se 5,52 milioane lei reprezentând participarea salariaților la profit.

20% din profitul net al Compa Sibiu merge către acționari sub formă de dividende CITEȘTE ȘI 20% din profitul net al Compa Sibiu merge către acționari sub formă de dividende

De asemenea, compania are în vedere o distribuție de 7,13 milioane lei ca dividende din rezerve, în contul rezultatului reportat. Dividendul brut, cu dată a plății de 16 iunie, este de 7,28358592 lei/acțiune și la ultimul preț de închidere, de 78,00 lei/acțiune, conferă acționarilor un randament net de 8,87%.

viewscnt
Afla mai multe despre
conpet
bvb
bursa
dividende