Conpet distribuie dividende inclusiv din rezultatul reportat

Conpet distribuie dividende inclusiv din rezultatul reportat
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 29 apr 2022

Operatorului rețelei de transport de țiței prin conducte Conpet anunță acordarea unor dividende agregate cu randament de 9%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor de la Conpet Ploiești (COTE)  a aprobat propunerea Consiliului de Administrație de repartizări de profit. Astfel, din câștigului net obținut anul trecut de transportatorul național de petrol prin conducte, suma de 50,44 milioane lei va pleca spre acționari sub formă de dividende, acesteia adăugându-i-se 5,52 milioane lei reprezentând participarea salariaților la profit.

EXCLUSIV Achiziția Electrica Furnizare, cel mai mare furnizor de energie electrică din România, de către Hidroelectrica este mai mult decât un simplu zvon CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Achiziția Electrica Furnizare, cel mai mare furnizor de energie electrică din România, de către Hidroelectrica este mai mult decât un simplu zvon

De asemenea, compania are în vedere o distribuție de 7,13 milioane lei ca dividende din rezerve, în contul rezultatului reportat. Dividendul brut, cu dată a plății de 16 iunie, este de 7,28358592 lei/acțiune și la ultimul preț de închidere, de 77,40 lei/acțiune, conferă acționarilor un randament net de 8,94%.

viewscnt
Afla mai multe despre
conpet
bvb
bursa
dividende