Consiliul de Administrație al SAI Muntenia își înlocuiește vicepreședintele

Consiliul de Administrație al SAI  Muntenia își înlocuiește vicepreședintele
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 3 feb 2016

Florin Dănuț Buzatu a fost revocat din CA al companiei care are în administrare SIF Muntenia, iar poziția sa de vicepreședinte este preluată de Florica Trandafir.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Schimbări la nivelul conducerii administrative a SAI Muntenia, societatea care are în administrare SIF Muntenia (SIF4). Vicepreședintele Florin Dănuț Buzatu a fost revocat din calitatea sa de membru al Consiliului de Administrație, iar poziția sa de vicepreședinte este ocupată începând de astăzi de Florica Trandafir, informează un comunicat al emitentului postat pe portalul Bursei de Valori București după închiderea ședinței de tranzacționare.

Este a doua schimbare importantă la conducerea societății din ultimele trei luni. La finele lunii noiembrie Gabriel Filimon a pierdut șefia executivă a SAI Muntenia, director devenind Gabriela Grigore. Acțiunile SIF Muntenia au închis sesiunea bursieră de astăzi de la BVB la prețul de astăzi la prețul de 0,686 lei/acțiune, în scădere cu 0,29% față de ziua precedentă, nivel la care capitalizarea bursieră a societății este de 553,27 milioane lei (122,65 milioane euro).

Cum activul net a fost raportat la nivelul lunii decembrie la 1,08 miliarde lei, iar valoarea unitară a activului net la 1,3408 lei/acțiune, rezultă că titlurile cu simbolul SIF4 se tranzacționează cu un discount de piață de 48,83%.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
sif muntenia
bursa
bvb