Samsung pregătește un misterios nou dispozitiv din seria Galaxy

Samsung pregătește un misterios nou dispozitiv din seria Galaxy
scris 17 sep 2018

Samsung va organiza pe 11 octombrie un eveniment în care va prezenta un misterios nou dispozitiv din seria Galaxy.

Compania coreeană a trimis invitații de presă pentru un eveniment legat de seria Galaxy ce va avea loc pe 11 octombrie, fără să spună despre ce anume este vorba.

Singurul indiciu pe care îl includ invitațiile este „4x fun”.

În mod normal, „4x fun” ne duce cu gândul la un zoom optic 4 x. Asta ar însemna că producătorul coreean ar urma să prezinte primul său smartphone cu 4 camere foto capabile de realizarea unui zoom optic 4X.

Spotify crește limita numărului de melodii pe care utilizatorii săi le pot descărca CITEȘTE ȘI Spotify crește limita numărului de melodii pe care utilizatorii săi le pot descărca

Această idee este sugerată chiar de zvonurile din ultima lună, conform cărora Samsung ar fi lucrat la un telefon cu 4 camere foto care ar putea sau nu să fie un flagship.

Un alt scenariu posibil este lansare unui dispozitiv pliabil. Și în acest caz există informații, inclusiv vehiculate de oficialii companiei, conform cărora Samsung ar lansa chiar anul acesta un astfel de device.

Însă, între dispozitivul pliabil și teaser-ul „4x fun” nu pare să existe o legătură directă decât dacă acesta are și 4 camere foto capabile să ofere un zoom optic 4X.

Având în vedere istoricul Samsung în ceea ce privește păstrarea confidențială a informațiilor despre propriile telefoane, este posibil să se afle despre ce este vorba înainte de evenimentul de pe 11 octombrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone
galaxy