Dr. Fischer Dental - repartizare aproape integrală a profitului sub formă de dividende

Dr. Fischer Dental - repartizare aproape integrală a profitului sub formă de dividende

Sursa foto: BVB

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 30 apr 2024

Listată în urmă cu 3 ani, compania Dr. Fischer Dental, fondată de doctorul Antoaneta Fischer, cu activitate îndelungată în Germania, face repartizare aproape integrală a profitului net obținut anul trecut, sub formă de dividende.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor de la Dr. Fischer Dental (DENT) a aprobat propunerea Consiliului de Administrație de repartizare a profitului net de aproximativ 892.000 de lei obținut în 2023.

Acțiunile Băncii Transilvania și Hidroelectrica trag în sus bursa CITEȘTE ȘI Acțiunile Băncii Transilvania și Hidroelectrica trag în sus bursa

Astfel, suma de aproximativ 43.000 de lei va fi direcționată spre rezerva legală și aproximativ 843.000 de lei vor pleca spre acționari sub formă de dividende, ceea ce se traduce printr-o rată de distribuție de 94,50%.

Aproape 63.000 de lei ar urma să-i revină revină acționarului majoritar, dr. Antoaneta Fischer, în contul participației de 74,63% din titluri pe care aceasta o deține prin societatea Fischer and Partners SRL.

EXCLUSIV Pompierii, polițiștii și jandarmii nu au venit la Fondul lansat de Viorel Cataramă. Omul de afaceri retrage compania de administrare din piața de capital CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Pompierii, polițiștii și jandarmii nu au venit la Fondul lansat de Viorel Cataramă. Omul de afaceri retrage compania de administrare din piața de capital

Valoarea dividendului brut cu dată a plății 31 mai este de 0,0714 lei/acțiune. Calculat la nivel net și raportat la ultimul preț de închidere, de 1,6000 lei/acțiune, de pe piața AeRO de la BVB, acesta conferă acționarilor un randament de 4,11%.

viewscnt
Afla mai multe despre
dr. fischer dental
bursa
bvb
dividende