Elefant Online își listează la bursă emisiunea de obligațiuni de 17 milioane lei

Elefant Online își listează la bursă emisiunea de obligațiuni de 17 milioane lei
scris 28 ian 2022

După închiderea unui plasament privat la sfârșitul anului trecut, compania Elefant Online își aduce la cota pieței AeRO de la BVB obligațiunile scadente în anul 2026.

Elefant Online, afacere de comerț pe internet promovată de fostul premier al Republicii Moldova Ion Sturza, revine la Bursa de Valori București, unde listează pe 1 februarie emisiunea de obligațiuni lansată în luna noiembrie.

Titlurile scadente în anul 2026 și cu o dobândă fixă anuală de 9,00% vor fi disponibile la tranzacționare pe piața AeRO. Valoarea totală a emisiunii se ridică la 17,47 milioane lei, suma atrasă la sfârșitul anului trecut urmând să fie folosită pentru dezvoltarea Elefant Marketplace, conform declarației șefului executiv Sergiu Chircă.

ULTIMA ORĂ Guvernul face rost de bani pentru subvenționarea facturilor la energie și gaze: companiile de stat pe plus, obligate să dea dividende de minimum 90% din profitul pe anul trecut CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Guvernul face rost de bani pentru subvenționarea facturilor la energie și gaze: companiile de stat pe plus, obligate să dea dividende de minimum 90% din profitul pe anul trecut

Este al 2-lea exercițiu de piață la BVB al companiei, după ce în toamna anului 2018 a mai vândut obligațiuni în valopare de 7,65 milioane lei, emsiune de titluri corporative ce a fost, însă, listată doar la începutul anului 2020, același în care pentru prima dată, Elefant Online trecea La S1 pe un câștig EBITDA pozitiv.

În toamna anului trecut, societatea a împrumutat suma de 500.000 de euro de la Alpha Bank pentru finanțarea firmei sale, Mammoth Software, fondată în anul 2017, iar în primele zile ale acestui an a anunțat contractarea unui credit de 2 milioane euro de la Patria Bank (PBK).

viewscnt
Afla mai multe despre
elefant online
obligatiuni
bursa
bvb
alpha bank
patria bank