Firma BDO Audit, votată de acționarii la SSIF Broker ca auditor financiar în detrimentul KPMG

Firma BDO Audit, votată de acționarii la SSIF Broker ca auditor financiar în detrimentul KPMG
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 24 feb 2016

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor la SSIF Broker a votat astăzi, în unanimitate, firma BDO Audit ca auditor financiar.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

SSIF Broker Cluj (BRK) urmează să să aibă ca auditor financiar pentru anii 2015-2016 firma BDO Audit, conform deciziei Adunării Generale Ordinare a Acționarilor de azi, notificată investitorilor de emitent pe portalul Bursei de Valori București. În prealabil, acționarii casei de brokeraj au votat pentru rezilierea contractului cu BDO Auditors & Accountants.

BDO audit a câștigat cu 100% voturi pentru o competiție în care firmele KPMG și Romar-Co au primit peste 99% voturi împotrivă.

Broker Cluj este de peste 10 ani listată la cota BVB și, la prețul de 0,070 lei/acțiune consemnat în sesiunea bursieră de ieri, are o capitalizare de piață de 23,64 milioane lei (5,28 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
ssif broker
bvb
bursa
auditor
kpmg
bdo