Gigantul chinez al e-comerțului cu haine Shein vrea să se listeze în SUA

Gigantul chinez al e-comerțului cu haine Shein vrea să se listeze în SUA
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 dec 2023

Gigantul chinez al e-comerțului cu haine Shein intenționează să se listeze pe bursa din Statele Unite, scrie The Guardian, preluat de G4Media.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Potrivit sursei citate, este țintită o evaluare de 80-90 miliarde dolari, valoare la care un IPO al Shein ar fi cel mai mare din ultimii ani.

Importurile de zahăr din Ucraina în UE au explodat în 2022-2023. O treime au mers spre România CITEȘTE ȘI Importurile de zahăr din Ucraina în UE au explodat în 2022-2023. O treime au mers spre România

Shein ar fi depus documente confidențiale la autoritățile americane de reglementare a valorilor mobiliare, informându-le de intenția de a intra în bursă în SUA.

Shein, un retailer online de îmbrăcăminte pentru piața de masă, a fost fondat în China de antreprenorul Chris Xu, dar în prezent are sediul central în Singapore. În decurs de un deceniu a ajuns la o evaluare de 100 de miliarde de dolari la o rundă de strângere de fonduri din aprilie 2022, devenind astfel al treilea cel mai valoros start-up din lume.

viewscnt
Afla mai multe despre
shein
listare sua
comerț online haine