Google dezamăgește cu venituri sub așteptări, dar Amazon este în creștere

Google dezamăgește cu venituri sub așteptări, dar Amazon este în creștere
scris 2 feb 2023

Alphabet, compania mamă a Google și YouTube, a dezamăgit astăzi cu venituri ușor mai mici, de 76 de miliarde de dolari, în al patrulea trimestru al anului 2022, în condițiile în care giganții din domeniul tehnologiei par să intre în era precauției după ce au concediat mii de persoane, potrivit AFP.

Profitul său net a fost sub așteptările analiștilor, ajungând la 13,6 miliarde de dolari, de la 20,6 miliarde de dolari anul trecut, arată Hotnews.

FOTO Investitorul legendar Michael Burry trimite un avertisment de un singur cuvânt CITEȘTE ȘI FOTO Investitorul legendar Michael Burry trimite un avertisment de un singur cuvânt

Acțiunile celei mai mari companii de publicitate online din lume au scăzut cu peste 4% în urma tranzacțiilor de după orele de tranzacționare.

Amazon a anunțat tot astăzi că a înregistrat venituri de 149,2 miliarde de dolari în al patrulea trimestru din 2022, depășind previziunile sale și așteptările pieței, pe fondul presiunilor inflaționiste asupra cheltuielilor de consum.

Statul cheamă din nou românii să investească în TEZAUR. Ce dobânzi oferă CITEȘTE ȘI Statul cheamă din nou românii să investească în TEZAUR. Ce dobânzi oferă

Însă gigantul comerțului online a făcut o prognoză prudentă pentru trimestrul actual. Pe Wall Street, acțiunile sale au scăzut cu peste 4%.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
amazon