Impact Developer & Contractor intenționează să emită obligațiuni în valoare de până la 25 milioane euro

Impact Developer & Contractor intenționează să emită obligațiuni în valoare de până la 25 milioane euro

Sursa foto: dreamstime.com

scris 12 mai 2017

Compania Impact Developer & Contractor a convocat acționarii pentru a le solicita aprobarea realizării unor emisiuni de obligațiuni în valoare totală de până la 25 milioane euro. De asemenea, societatea intenționează să inițieze un program de răscumpărări pentru titluri reprezentând până la 2,52% din capitalul social.

Impact Developer & Contractor (IMP) a convocat pentru 15 iunie Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor, primul punct pe ordinea de zi fiind aprobarea finanțării unor emisiuni de obligațiuni în valoare însumată de până la 25 milioane euro și cu scadența până la 7 ani.

Acționarilor le va fi cerută și aprobarea unui program de răscumpărare a unui număr de maximum 7 milioane acțiuni proprii, reprezentând 2,52% din capitalul social, parțial pentru alocarea către angajați, directori și administratori și parțial în vederea anulării lor și a reducerii corespunzătoare a capitalului social al societății.

Problemele mediului de afaceri cu Fiscul: consecințele eliminării 088, informatizarea ANAF, controalele pe prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Problemele mediului de afaceri cu Fiscul: consecințele eliminării 088, informatizarea ANAF, controalele pe prețuri de transfer

Titlurile proprii ar urma să fie cumpărate la un preț de minimum 0,6 lei/acțiune și maximum fie 1,5 lei/acțiune, fie egal cu cel mai ridicat preț al unei tranzacții independente.

Valoarea agregată a programului de răscumpărare este de până la 10,50 milioane lei.

Impact, companie controlată de omul de afaceri Gheorghe Iaciu în proporție de 49,48%, este listată la cota BVB, iar prețul de închidere al sesiunii de astăzi, de 0,6980 lei/acțiune, conferă acestei societăți o capitalizare de piață de 193,39 milioane lei (42,52 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
impact
bvb
bursa
obligatiuni