Indicele american S&P 500 a înregistrat cea mai mare creștere după luna martie, susținută de rezultatele companiilor

Indicele american S&P 500 a înregistrat cea mai mare creștere după luna martie, susținută de rezultatele companiilor
scris 15 oct 2021

Indicele american S&P 500 a înregistrat joi cea mai mare creștere după luna martie, susținută de rezultatele trimestriale solide raportate de companii precum Morgan Stanley și UnitedHealt, în timp ce datele referitoare la inflație și la piața muncii au temperat temerile privind perspectiva de majorare a dobânzițor în Statele Unite, transmite Reuters.

Componenta sectorului tehnologic a avansat cu 2,3%, dând S&P 500 un impuls mare, Microsoft și Apple fiind printre companiile ale căror acțiuni au evoluat în urcare, scrie News.ro.

JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase CITEȘTE ȘI JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase

Acțiunile Moderna au urcat cu 3,2% după ce o comisie de experți a FDA a recomandat administrarea de rapeluri ale vaccinului său pentru Covid-19 persoanelor cu vârste de peste 65 de ani și celor cu risc ridicat de a face forme grave de boală.

Acțiunile UnitedHealth Group au crescut cu 4,2% după ce asigurătorul de sănătate și-a raportat rezultatele și și-a revizuit în urmcare estimarea privind profitul anual ajustat.

Cum previi picarea site-ului în cazul creșterilor masive de trafic CITEȘTE ȘI Cum previi picarea site-ului în cazul creșterilor masive de trafic

Indicele Dow Jones Industrial Average a închis în creștere cu 1,56%, S&P 500 cu 1,71,iar Nasdaq Composite cu 1,73%.

viewscnt
Afla mai multe despre
s&p 500
wall street