ROCA Investments vine la bursă cu obligațiuni de până la 10 milioane euro

ROCA Investments vine la bursă cu obligațiuni de până la 10 milioane euro
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 16 feb 2022

Platforma ROCA, creată - cum a anunțat în premieră Profit.ro - pentru restructurarea și dezvoltarea companiilor aflate în dificultate, va veni la bursă cu obligațiuni de până la 10 milioane euro, actele pentru declanșarea operațiunii fiind semnate, relevă date analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Obligațiunile, negarantate și neconvertibile, vor avea o rată a dobânzii fixă în intervalul 6-7% pe an, plătibilă semestrial, și o scadență de 5 ani.

Oferta publică va fi considerată închisă cu succes la vânzarea unui număr minim de obligațiuni în echivalent cu 4 milioane euro.

Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente CITEȘTE ȘI Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente

În toamnă, Profit.ro a anunțat că ROCA vrea să devină fond de investiții, să emită obligațiuni convertibile în acțiuni în valoare de până la 10 milioane de euro și să efectueze o majorare de capital de 15-20 de milioane de euro, destinată în special acționarilor noi, ca pași intermediari pentru listarea pe piața principală a BVB, în 2023.

Recent, ROCA Industry, holding reunind toate companiile de construcții din portofoliul ROCA Investments, s-a listat pe piața AeRO de la BVB, după închiderea plasamentului privat pentru acțiunile sale și atragerea sumei de 50 de milioane de lei de la investitori.

ROCA Industry vrea să-și mărească portofoliul de companii de la 3 câte sunt în prezent la 12 în următorii trei ani, a spus, la PROFIT NEWS TV, Rudolf Vizental, CEO ROCA Investments.

ROCA face parte din grupul Impetum. Anul trecut, ROCA a ajuns la o evaluare a portofoliului de 42 milioane euro.

Printre acționarii ROCA Investments se numără Andrei Cionca (președintele CITR, principalul jucător pe piața insolvențelor), grupul Dedeman și Dan Șucu, fondatorul Mobexpert.

Înființarea platformei de investiții și management a fost anunțată în premieră de Profit.ro, în 2018.

viewscnt
Afla mai multe despre
roca
bvb