SafeTech Innovations semnează un nou contract cu valoare relevantă. UPDATE Denumirea clientului

SafeTech Innovations semnează un nou contract cu valoare relevantă. UPDATE Denumirea clientului

Victor Gânsac

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 3 nov 2023

După ce la începutul verii a semnat un contract cu o valoare cât un sfert din veniturile din anul 2022, compania de securitate cibernetică Safetech încheie o nouă înțelegere, cu valoare relevantă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

SafeTech Innovations (SAFE) semnează un contract cuz o valoare de 4,04 milioane lei (fără TVA). Obiectului contractului îl reprezintă servicii lunare și anuale pentru asigurarea protecției cibernetice si a rezilienței infrastructurii informatice pentru o perioadă de 48 de luni, începând cu 31 octombrie.

UPDATE 26.01.2024

Contractul a fost semnat cu Spitalul Clinic de Urgență București. Mai multe detalii AICI.

În iunie 2023, compania a mai semnat o înțelegere ce este în măsură să o apropie de cifra de afaceri bugetată de 58,10 milioane lei pentru anul în curs. Firma ar urma să livreze servicii de securitate cibernetică pentru o perioadă de 3 ani către o companie neafiliată, contra sumei de 2,356 milioane euro (11,67 milioane euro) fără TVA.

Profitul OMV Petrom s-a redus cu două treimi CITEȘTE ȘI Profitul OMV Petrom s-a redus cu două treimi

Tot în vară a mai venit și anunțul că SafeTech Innovations a semnat un parteneriat cu Phriendly Pishing, o companie globală specializată în furnizarea de soluții de training de securitate cibernetică și simulare de tip phishing. În urma acestui parteneriat, Safetech Innovations devine distribuitorul în Europa și Marea Britanie al soluțiilor furnizate de Phriendly Phishing.

Valoarea contractului din vară nu numai că este echivalentul a aproape un sfert din veniturile totale de 48,20 milioane lei realizate în anul 2022, dar reprezintă și o sumă egală cu o treime din cifra de afaceri netă de 34,93 milioane lei obținută în același exercițiu financiar.

UPDATE Siemens Energy poartă discuții cu guvernul german pentru garanții de stat. Cădere record pe bursă CITEȘTE ȘI UPDATE Siemens Energy poartă discuții cu guvernul german pentru garanții de stat. Cădere record pe bursă

La jumătatea lunii mai, firma de securitate cibernetică, care îi are ca acțioanri principali pe directorul general Victor Gânsac și pe Paul Rusu, a mai anunțat semnarea unui contract cu o valoare de 790.000 de lei.

Anul trecut, SafeTech Innovations – companie listată în 2021 și promovată la cota pieței reglementate în urmă cu 4 luni – a obținut anul trecut un profit net de 10,50 miloane lei. La ultimul preț de la BVB, de 2,70 lei/acțiune, capitalizarea bursieră a companiei se ridică la 179,55 milioane lei (36,29 milioane euro).

Secțiune realizată în parteneriat cu ING

Să ai un business de succes înseamnă, printre altele, să-ți alegi un partener de drum care te înțelege și te însoțește cu soluții potrivite pentru fiecare etapă de dezvoltare.

ING îți susține afacerea cu soluții variate: de la informații despre cum accesezi fonduri europene, la consultanță de business și produse bancare. Asta înseamnă banking și mai și de la ING.

viewscnt
Afla mai multe despre
safetech innovations
bvb
bursa