Șantierul Naval Orșova semnează un contract pentru livrarea unei nave fluviale în Olanda

Șantierul Naval Orșova semnează un contract pentru livrarea unei nave fluviale în Olanda
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 5 apr 2023

Societate din portofoliul Transilvania Investments, Șantierul Naval Orșova ar urma să obțină aproape 2,5 milioane euro de la un client extern cu care a mai avut contracte în derulare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Șantierul Naval Orșova (SNO) a semnat în aceste zile un contract cu firma olandeză Rensen-Driessen Shipbuilding pentru construcția și livrarea unei nave fluviale. Valoarea se ridică la 2,46 milioane euro, iar recepția este programată în portul Rotterdam la finele lunii februarie a anului viitor.

Olandezii sunt parteneri și în alte proiecte cu societatea listată la cota BVB, ultima înțelegere majoră, anunțată la începutul anului trecut, ridicându-se la 4,06 milioane euro.

Farmaceutica Remedia își reduce profitul net cu o cincime CITEȘTE ȘI Farmaceutica Remedia își reduce profitul net cu o cincime

La data de 31 decembrie 2022, activele totale ale companiei erau de 105,92 milioane lei, cu 2,24% mai mari decât de cele de 103,60 milioane lei de la sfârșitul anului 2021. În aceeași perioadă, datoriile totale s-au dublat la 27,93 milioane lei, de la 14,84 milioane lei.

Șantierul Naval Orșova, companie controlată de fonduri alternative de investiții (cea mai mare deținere, marginal sub 50%, o are Transilvania Investments (TRANSI), este listată la cota Bursei de Valori București, unde la ulrimul preț de închidere, de 4,96 lei/acțiune, are o capitalizare de piață de 56,66 milioane lei (11,46 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
santierul naval orsova
transilvania investments
bvb
bursa