Șefa de la divizia de instrumente financiare a BRD ocupă locul din Consiliul de Administrație al BVB părăsit de Radu Toia

Șefa de la divizia de instrumente financiare a BRD ocupă locul din Consiliul de Administrație al BVB părăsit de Radu Toia
scris 12 apr 2017

Claudia Gabriela Ionescu de la BRD Groupe Societe Generale a fost votată de acționari cu 76% de voturi „pentru” în Consiliul de Administrație al Bursei de Valori București.

Încă o reprezentantă din zona băncilor va face parte din board-ul operatorului de piață Bursa de Valori București (BVB). Claudia Gabriela Ionescu, director al diviziei securities a BRD Groupe Societe Generale (BRD), a fost votată astăzi de Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor în Consiliul de Administrație al Bursei, în condițiile unui cvorum reprezentând de 69,94% din capitalul social.

Aceasta ocupă locul vacantat de Radu Toia, care și-a prezentat demisia înaintea expirării mandatului, în contextul numirii sale pe un post de consilier la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). Ionescu a obținut mandatul cu 76,07% din acțiunile cu drept de vot. Deși este în grupul BRD, ea s-a declarat a fi candidat independent.

„Nucleară” pe bursă. Propunere pentru dividend excepțional de 1,5 lei/acțiune la Nuclearelectrica. Randamentul dividendelor cumulat ar fi de 25% CITEȘTE ȘI „Nucleară” pe bursă. Propunere pentru dividend excepțional de 1,5 lei/acțiune la Nuclearelectrica. Randamentul dividendelor cumulat ar fi de 25%

Contracandidații lui Ionescu au fost Lucian Isac, director general la SSIF Estinvest Focșani care a obținut 14,66% din voturi și Andrei Mezdrea de la Raiffeisen Bank, ce a întrunit 9,27% din voturi.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
bvb
bursa
lucian isac
estinvest
asf