Veniturile și profitul Amazon au depășit estimările în primul trimestru. Acțiunile companiei au urcat cu 4%

Veniturile și profitul Amazon au depășit estimările în primul trimestru. Acțiunile companiei au urcat cu 4%
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 apr 2021

Amazon a raportat venituri și profit peste estimări pentru primul trimestru, informații care au dus la creșterea acțiunilor companiei de comerț electronic cu până la 4%, după închiderea bursei din New York, transmite CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania a obținut venituri de 108,52 de miliarde de dolari, față de estimarea medie a analiștilor de 104,47 de miliarde de dolari. Profitul pe acțiune este de 15,79 de dolari, peste estimarea de 9,54 de dolari, scrie News.ro.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Puține companii au beneficiat de creșterea comerțului online în timpul pandemiei de Covid-19 așa cum a făcut-o Amazon. Rezultatele din primul trimestru arată că afacerile companiei continuă să fie susținute de pandemie, veniturile avansând cu 44% în termeni anuali, la 108,5 miliarde de dolari.

Profitul net a crescut de peste trei ori, la 8,1 miliarde de dolari.

Pentru trimestrul al doilea, Amazon anticipează venituri de 110-116 miliarde de dolari, peste estimarea de pe Wall Street, de 108,6 miliarde de dolari.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

Compania va organiza evenimentul de vâmzări cu discount Prime Day în luna iunie, ceea ce va avantaja compararea veniturilor cu perioada similară a anului trecut. De regulă acest eveniment anual este organizat în iulie, dar anul trecut a fost amânat până în octombire, din cauza pandemiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
actiuni