Ves Sighișoara se pregătește să își extindă activitatea

Ves Sighișoara se pregătește să își extindă activitatea
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 12 sep 2017

Producătorul de vase emailate Ves Sighișoara vrea să își extindă activitatea, pregătind deschiderea a două noi puncte de lucru, în Albești (județul Mureș) și în Cluj-Napoca.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ves Sighișoara este controlată de omul de afaceri Alexandru Farcaș prin firma Chimsport Orăștie, în proporție de 48,14%, fiind istată la cota Bursei de Valori București, unde are o capitalizare de piață de peste 1,7 milioane euro.

În primul semestru al acestui an a realizat o cifră de afaceri de 14,83 milioane lei, cu 9,79% mai mică decât cea de 16,44 milioane lei din perioada similară a anului trecut. În acest context, compania a trecut pe pierdere.

Tranzacție importantă a Teraplast: preia integral Politub. Compania franceză Socotub iese din acționariat CITEȘTE ȘI Tranzacție importantă a Teraplast: preia integral Politub. Compania franceză Socotub iese din acționariat

La data de 30 iunie, activele totale ale Ves se ridicau la 66,35 milioane lei, cu 2,01% mai mari decât cele de 65,04 milioane lei de la sfârșitul anului trecut. În același răstimp, datoriile totale au crescut cu 16,32%, la 48,03 milioane lei, de la 41,29 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
ves sighisoara
bvb
bursa