Pierderile anuale ale Revolut s-au dublat

Pierderile anuale ale Revolut s-au dublat
scris 21 iun 2021

Platforma financiară britanică Revolut a anunțat că pierderile sale s-au dublat la peste 200 de milioane de lire sterline (278 milioane de dolari), din cauza costurilor administrative de la investițiile în mecanisme de control al riscului și al conformității, transmite Reuters.

Firma din domeniul tehnologiei financiare (fintech) a informat că anul trecut costurile administrative au urcat la 266 de milioane de lire sterline, de la 125 de milioane de lire sterline în 2019, depășind creșterea veniturilor, în urma extinderii pe noi piețe, arată Agerpres.

ULTIMA ORĂ Lanțul de librării Diverta, cel mai mare retailer integrat în domeniu, își cere insolvența, puternic lovit de pandemie. Fondatorul Octavian Radu recent la PROFIT NEWS TV: \ CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Lanțul de librării Diverta, cel mai mare retailer integrat în domeniu, își cere insolvența, puternic lovit de pandemie. Fondatorul Octavian Radu recent la PROFIT NEWS TV: "Săraca Diverta... dacă nu e nimeni în mall, pot să stau și în cap!"

De la înființarea sa în 2015, Revolut a atras peste 15 milioane de clienți de retail, oferind curs valutar, carduri de debit și tranzacționarea de acțiuni.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
revolut
pierderi