PTP Online, în parteneriat cu Banca Transilvania, a lansat un portofel electronic pentru plata serviciilor de transport

PTP Online, în parteneriat cu Banca Transilvania, a lansat un portofel electronic pentru plata serviciilor de transport
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 mai 2018

Compania PTP Online, membră a grupului de firme Ecco Group Development, în parteneriat cu Banca Transilvania, a anunțat marți încheierea unui acord cu Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) și lansare aplicației 24pay, un portofel electronic prin care utilizatorii serviciilor de transport în comun din Timișoara pot achita prețul biletelor prin intermediul sistemelor mobile, fără costuri suplimentare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

”Soluția 24pay cuprinde o aplicație pentru călători - portofel virtual, o aplicație pentru controlor, dedicată verificării valabilității biletelor de transport și o interfață desktop pentru generarea rapoartelor de activitate și financiare”, se arată în comunicat.

Aplicația 24pay este disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS, iar utilizatorii o pot descărca gratuit din Google Play sau App Store. Pentru utilizarea aplicației, este necesară adăugare unui card bancar Visa sau Mastercard, scrie News.ro.

”Pentru a achiziționa un titlu de călătorie, utilizatorii trebuie să acceseze secțiunea ”Transport Public” din aplicație și să scaneze codul QR afișat în stație sau în mijlocul de transport în comun. Dacă telefonul este echipat cu tehnologia NFC, acesta se va apropia de eticheta cu simbolul NFC. După scanare, utilizatorul va selecta titlul de călătorie dorit”, se arată în comunicat.

Bursa italiană își adâncește declinul pe fondul tensiunilor politice CITEȘTE ȘI Bursa italiană își adâncește declinul pe fondul tensiunilor politice

După confirmarea tranzacției, biletul achiziționat va fi disponibil în secțiunea Bilete pentru control. În cadrul operațiunii de control, călătorii au obligația de a prezenta telefonul cu aplicația Transport Public - 24PAY.

”Astfel, timișorenii vor putea achiziționa, din mijloacele de transport, prin intermediul aplicației 24pay, bilete de o călătorie, în valoare de 2,5 lei și legitimații de o zi, în valoare de 12 lei. Legitimațiile de o zi se vor putea achiziționa și din stații, iar validarea acestora este obligatorie pentru fiecare călătorie”, se arată în comunicat.

viewscnt
Afla mai multe despre
banca transilvania
portofel electronic
ptp online