Rezultatele dezamăgitoare au tras în jos bursele americane

Rezultatele dezamăgitoare au tras în jos bursele americane
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 21 apr 2023
Principalii indici bursieri americani au încheiat în scădere joi, după rapoartele trimestriale dezamăgitoare ale unor companii mari, printre care Tesla și AT&T.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Acțiunile Tesla s-au prăbușit după ce producătorul de vehicule electrice a înregistrat cea mai mică marjă brută trimestrială din ultimii doi ani și a semnalat că va continua să reducă prețurile. Acțiunile AT&T au scăzut după ce operatorul de telefonie mobilă a ratat estimările pieței privind veniturile și fluxul de numerar pentru primul trimestru.
FOTO Ofertă pe piață - Prețul pentru fabrica de sârmă Dan Steel Group Beclean a fost redus CITEȘTE ȘI FOTO Ofertă pe piață - Prețul pentru fabrica de sârmă Dan Steel Group Beclean a fost redus

Tesla a încheiat ședința cu un declin de 9,75%, iar AT&T a avut o scădere de 10,43%.

Revenirea S&P 500 de la începutul anului este testată de raportările financiare pentru primul trimestru la care investitorii anticipează rezultate modeste. 
 
"A existat un exces de cerere în ultima săptămână sau două. Acum, în toiul sezonului de câștiguri, veți vedea că cererea încetinește, profiturile corporațiilor scad și nu există cu adevărat mulți factori care să motiveze cumpărătorii",  a declarat Anthony Saglimbene de la Ameriprise Financial.
 
S&P 500 a pierdut 0,6%,  în timp ce Nasdaq Composite a scăzut cu 0,8%. Indicele Dow Jones Industrial Average a scăzut, la rândul său, cu 0,33%.
 
viewscnt
Afla mai multe despre
wall street
s&p 500
burse sua
tesla
at&t