Românii au trimis 40 de milioane euro prin TransferGo în primele zece luni ale anului

Românii au trimis 40 de milioane euro prin TransferGo în primele zece luni ale anului
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 oct 2017

Românii au trimis 40 de milioane de euro în primele zele luni ale anului prin compania britanică de transfer internațional de bani online TransferGo, de trei ori mai mulți față de aceeași perioadă a anului precedent.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Când vine vorba despre români, cea mai mare provocare este să îi convingem de beneficiile transferului online, în detrimentul celui cash, care implică mai mult timp și, de multe ori, costuri mai mari. De aceea am inclus o latură educativă în comunicarea noastră. Iar rezultatele se văd deja – avem o creștere spectaculoasă pe acest segment”, a declarat Marius Nedelcu, Country Manager TransferGo România.

Compania l-a numit recent pe Renier Lemmens, fost CEO al PayPal sau COO în cadrul Barclays, în funcția de Președinte al Consiliulu de Directori.

Fostul șef CSA Daniel Tudor, obligat să demisioneze pentru incompatibilitate, continuă demersul în justiție pentru compensații de peste 3 milioane lei de la ASF CITEȘTE ȘI Fostul șef CSA Daniel Tudor, obligat să demisioneze pentru incompatibilitate, continuă demersul în justiție pentru compensații de peste 3 milioane lei de la ASF

Luna aceasta, TransferGo a deschis un nou birou în Berlin. Următorul pas al companiei este îndreptarea atenției către Spania și Italia, țări în care sunt plecați la muncă cei mai mulți români. La nivel internațional, compania înregistrează creștere continuă, ajungând la o medie de un milion de transferuri pe an. 

Compania a fost înființată în anul 2012, în Marea Britanie, iar sediul central se află în prezent în Londra. 

TransferGo este activ pe piața din România din iunie 2015.

viewscnt
Afla mai multe despre
transfergo
transfer bani