Scăderea de pe BVB se accentuează, -3,14% după patru ore de tranzacționare. Nuclearelectrica, -17,39%, Romgaz, -4,22%

Scăderea de pe BVB se accentuează, -3,14% după patru ore de tranzacționare. Nuclearelectrica, -17,39%, Romgaz, -4,22%
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 dec 2018

Scăderea de pe Bursa de Valori București (BVB) continuă să se accentueze vineri. Astfel, dacă după prima oră de tranzacționare, minusul era de -2,02%, după patru ore acesta a ajuns la 3,14%, iar Nuclearelectrica, -17,39%, și Romgaz, -4,22%, au printre cele mai mari scăderi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Joi, BVB a terminat ziua pe minus, cu o scădere de 1,91% a indicelui principal BET. Romgaz, -6,91%, și Fondul Proprietatea, -4,09%, au avut printre cele mai importante scăderi, scrie News.ro.

Vineri, BVB a continuat să scadă, ajungând la -3,14% după patru ore de tranzacționare.

ASF verifică tranzacțiile de pe bursă, după anunțarea măsurilor pregătite de Guvern, prin prisma posibilității unui abuz pe piață CITEȘTE ȘI ASF verifică tranzacțiile de pe bursă, după anunțarea măsurilor pregătite de Guvern, prin prisma posibilității unui abuz pe piață

Nuclearelectrica, -17,39%, Romgaz, -4,22%, OMV Petrom, -3,01%, Banca Transilvania, -2,63%, BRD, -2,75%, și Electrica, -2,35%, au printre cele mai mari scăderi.

Vineri, Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a anunțat că a început o analiză a tranzacțiilor derulate miercuri pe piața reglementată administrată de Bursa de Valori București (BVB), când bursa a înregistrat una dintre cele mai mari scăderi din ultimii ani, 11,21%, pentru a verifica dacă au existat abuzuri.

Miercuri, BVB a închis ziua de tranzacționare cu una dintre cele mai mari scăderi la nivel global, 11,21%, pierzând aproape tot câștigul din acest an. Banca Transilvania, -19,9%, BRD, -16,6%, și OMV Petrom, -12,97%, au avut printre cele mai mari scăderi.

Marți, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a anunțat că participanții la fondurile de pensii administrate privat din Pilonul II se vor putea retrage înainte de termen pe bază de cerere, începând de anul viitor, după minimum 5 ani de participare.

viewscnt
Afla mai multe despre
bvb
bursa