Ședință de indecizie pe Wall Street. Investitorii așteaptă noi indicii privind decizia Fed

Ședință de indecizie pe Wall Street. Investitorii așteaptă noi indicii privind decizia Fed
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 12 apr 2023
Bursele americane au încheiat marți într-o notă mixtă, pierzând din avânt pe finalul ședinței, în contextul în care investitorii așteaptă noi date privind inflația și startul neoficial al sezonului de raportare pentru primul trimestru.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Dow Jones a închis în teritoriu pozitiv, sectoare ca industria și transporturile fiind în creștere, în timp ce titlurile companiilor din tehnologie au scăzut și au tras în jos Nasdaq Composite. 
Președinte ANAF: Este o legendă care spune că, vezi Doamne, dacă ai bani pe carduri emise de Revolut nu poți să fii urmărit de ANAF CITEȘTE ȘI Președinte ANAF: Este o legendă care spune că, vezi Doamne, dacă ai bani pe carduri emise de Revolut nu poți să fii urmărit de ANAF

Astfel,  Dow Jones  a crescut cu 0,29%, la 33.684,79 puncte, iar  Nasdaq Composite  a pierdut 0,43%, coborând la 12.031,88 puncte. S&P 500 a stagnat.

"Datele care vor fi prezentate în această săptămână sunt importante, deoarece sunt printre ultimele înainte de ședința din 3 mai a Rezervei Federale. Acest set de date va oferi cu siguranță un context pentru ca Fed să evalueze unde se află în lupta contra inflației. Condițiile de piață au început să indice din nou o creștere suplimentară a ratei la următoarea ședință", a declarat William Northey, de la U.S. Bank Wealth Management, citat ce CNBC.
viewscnt
Afla mai multe despre
wall street
s&p 500
burse sua