Ședință de respiro pe Wall Street. S&P 500, pe cale să încheie cea mai slabă săptămână din decembrie

Ședință de respiro pe Wall Street. S&P 500, pe cale să încheie cea mai slabă săptămână din decembrie
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 24 feb 2023
Acțiunile americane au închis joi în creștere, pe fondul unor tranzacții volatile, investitorii rămânând îngrijorați în privința ritmului de majorare a dobânzilor la care va recurge Rezerva Federală (Fed). 
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Indicele S&P 500 a urcat cu 0,53% la 4.012,32 puncte, după patru zile de pierderi. Dow Jones a crescut cu 0,33%, iar Nasdaq Composite  a urcat cu 0,72%.
Farmaceutica Remedia își reduce profitul net cu o cincime CITEȘTE ȘI Farmaceutica Remedia își reduce profitul net cu o cincime

Indicii sunt încă pe cale să încheie săptămâna în scădere, iar S&P 500 se îndreaptă cea mai slabă performanță săptămânală din 16 decembrie.

Fed a fost în centrul atenției investitorilor în această săptămână, de la publicarea minutei ultimei sale ședințe. Factorii de decizie au indicat că inflația "a rămas cu mult peste" ținta de 2% a băncii centrale, chiar dacă datele au arătat "o reducere binevenită a ritmului lunar de creștere a prețurilor".
viewscnt
Afla mai multe despre
wall street
s&p 500
burse sua