Shopify se alătură proiectului Libra Association care gestionează lansarea monedei digitale Libra a Facebook

Shopify se alătură proiectului Libra Association care gestionează lansarea monedei digitale Libra a Facebook
scris 22 feb 2020

Compania canadiană de comerț electronic Shopify a anunțat vineri că intenționează că se alăture proiectului Libra Association, un grup care gestionează eforturile Facebook de a lansa moneda digitală Libra, transmite Reuters, citat de News.ro.

”Vom lucra împreună la construirea unei rețele de plăți care să faciliteze accesul la bani și care să susțină comercianții și consumatorii de pretutindeni”, a anunțat Shopify înr-un comunicat.

Mai multe companii, între care Vodafone Group, Paypal Holdings și Mastercard, s-au retras din asociație în ultimele luni.

Cei șase români de pe nava Diamond Princess care au cerut să fie repatriați, aduși în țară. Ei vor rămâne în carantină 14 zile CITEȘTE ȘI Cei șase români de pe nava Diamond Princess care au cerut să fie repatriați, aduși în țară. Ei vor rămâne în carantină 14 zile

Facebook a anunțat în iunie anul trecut planul de a lansa Libra în parteneriat cu alți membri ai asociației, dar proiectul a întâmpinat probleme la scurt timp, din cauza scepticismului autorităților de reglementare la nivel mondial.

Libra Association nu a răspuns imediat solicitărilor de comentarii.

viewscnt
Afla mai multe despre
libra
facebook
shopify