Trump și Deutsche Bank resping informațiile din presă privind presupuse tranzacții suspecte

Trump și Deutsche Bank resping informațiile din presă privind presupuse tranzacții suspecte
scris 20 mai 2019

Președintele american Donald Trump și banca germană Deutsche Bank au dezmințit luni informațiile apărute în ajun în cotidianul american The New York Times conform cărora mai mulți salariați ai băncii au recomandat în 2016 și 2017, fără niciun ecou, ca o serie de tranzacții implicând societăți controlate de Trump să fie semnalate Ministerului american de finanțe, care coordonează lupta împotriva delictelor financiare, relatează Reuters și AFP.

Potrivit New York Times, liderii Deutsche Bank, instituție care în trecut a împrumutat mai multe miliarde de dolari societăților controlate de actualul președinte american și ginerele său Jared Kushner, au respins recomandările venite din partea angajaților lor specializați în depistarea spălării de bani, scrie Agerpres.

România - cea mai mare creștere a prețurilor de consum din UE pentru a patra lună la rând CITEȘTE ȘI România - cea mai mare creștere a prețurilor de consum din UE pentru a patra lună la rând

Natura respectivelor tranzacții nu este clară, dar în cel puțin o parte au fost implicate persoane juridice sau fizice din străinătate, a menționat cotidianul american.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
trump
deutsche bank