Trump susține că piața financiară s-ar prăbuși, iar "lumea ar fi foarte săracă” dacă el ar fi înlăturat din funcție

Trump susține că piața financiară s-ar prăbuși, iar "lumea ar fi foarte săracă” dacă el ar fi înlăturat din funcție
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 aug 2018

Președintele american, Donald Trump, susține că "piața financiară s-ar prăbuși” iar "toată lumea ar fi foarte săracă” dacă democrații ar prelua controlul Camerei Reprezentanților după alegerile de la mijlocul mandatului din noiembrie și l-ar destitui din funcție, scrie Politico.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

"Nu știu cum poți destitui din funcție pe cineva care a făcut o treabă excelentă. Vă pot spune că dacă voi fi destituit vreodată, cred că piața financiară s-ar prăbuși. Cred că toată lumea ar fi foarte săracă pentru că fără această gândire, veți vedea cifre pe care nu le veți putea crede”, a declarat Trump într-un interviu pentru Fox News.

Discuțiile despre destituirea din funcție a lui Trump în cazul în care democrații vor câștiga alegerile din noiembrie au căpătat avânt după ce fostul avocat al președintelui, Michael Cohen, a recunoscut că a plătit 130.000 și 150.000 de dolari către două femei care au afirmat că au avut o relație cu Donald Trump - în schmbul tăcerii lor - și că a făcut acest lucru ”la cererea candidatului”, cu obiectivul de a evita dezvăluiri ”care ar fi adus prejudicii candidatului”, scrie News.ro.

Unde greșește Darius Vâlcov: Digi nu are capitaluri negative. Indicatorii de îndatorare ai companiei s-au ameliorat de la listare CITEȘTE ȘI Unde greșește Darius Vâlcov: Digi nu are capitaluri negative. Indicatorii de îndatorare ai companiei s-au ameliorat de la listare

Trump a precizat pentru Fox News că Michael Cohen a pledat vinovat pentru a obține o înțelegere mai bună de la procurori pentru acuzații care n-ar avea legătură cu președintele american. Trump argumentează că ce a recunoscut Cohen nu sunt de fapt infracțiuni pentru că plățile către cele două femei nu au provenit din fonduri de campanie.

"Pentru a fi corecți față de Cohen, majoritatea oamenilor ar fi făcut acest lucru. Și am văzut acest lucru de multe ori. Am avut mulți prieteni implicați în astfel de lucruri”, a precizat Trump.

viewscnt
Afla mai multe despre
donald trump
piata financiara