TUI urcă puternic după anunțarea rezultatelor

TUI urcă puternic după anunțarea rezultatelor

Foto dreamstime.com

Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 6 dec 2023
Acțiunile TUI au crescut cu 14,5% pe bursa de la Frankfurt, după ce grupul german de turism anunțat rezultatele anuale.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Veniturile au crescut cu 11%, până la 8,5 miliarde de euro și estimează o creștere a rezultatul EBIT în 2024, de cel puțin 25% față de anul precedent.
VIDEO&FOTO Angajații OMV Petrom au ieșit să protesteze CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Angajații OMV Petrom au ieșit să protesteze Profitul net pentru anul încheiat la 30 septembrie a fost de 305,8 milioane de euro, comparativ cu o pierdere de 277,3 milioane de euro pentru anul precedent și un consens FactSet de profit de 340,6 milioane de euro.
 
Un interes suplimentar a fost generat de vestea că boardul companiei ia în considerare retragerea de la bursa de la Londra și trecerea la o listare standard la Frankfurt, în încercarea de a simplifica profilul său investițional.
 
Operatorul german spune că rezervările pentru această iarnă sunt în creștere cu 11%, iar preturile medii sunt în creștere cu 5%.
 
Grupul TUI este lider mondial în industria turismului, cu peste 1.600 de agenții deschise la nivel internațional, cinci companii aeriene, care totalizează circa 150 de avioane, peste 400 de hoteluri și 16 linii de croazieră. 
viewscnt
Afla mai multe despre
tui
turism
actiuni tui
rezultate tui
vacante craciun