Utilizatorii aplicației Pago pot aplica pentru credite de nevoi personale și ipotecare după integrarea cu platforma 123credit.ro

Utilizatorii aplicației Pago pot aplica pentru credite de nevoi personale și ipotecare după integrarea cu platforma 123credit.ro
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 24 mar 2023

Aplicația mobilă Pago, prin care pot fi plătite online facturi la peste 400 de  furnizori de utilități și servicii, a încheiat un parteneriat cu platforma 123Credit.ro ce permite utilizatorilor să aplice și pentru împrumuturi bancare și nebancare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Integrarea este deja finalizată, astfel încât, pe lângă facilitățile anterior existente pentru plata facturilor la peste 400 de furnizori, în aplicația pentru telefoanele Android a fost integrată o opțiune de accesare a imprumuturilor ipotecare și de nevoi personale. Aplicațiile de credit pot fi făcute online, prin 123Credit.ro.

"Pago este o aplicație foarte utilă pentru gestiunea zilnică a obligațiilor de plată. Mulțumim echipei Pago pentru acest parteneriat și ne bucurăm că la varietatea serviciilor pe care le oferă aplicația, s-a alăturat și platforma noastră de creditare. Prin eforturi comune de digitalizare, ne propunem să oferim utilizatorilor o experiență digitală integrată de accesare a împrumuturilor și gestiune a finanțelor", a declarat Duncan McGinley, Co-fondator 123Credit.ro.

”Căutăm mereu să adăugăm în Pago funcționalități care sa ajute utilizatorii aplicației să economisească timp cu serviciile financiare de care au nevoie. Am fost impresionați de serviciul dezvoltat de 123Credit.ro, care oferă foarte repede si ușor acces la majoritatea ofertelor de creditare disponibile în România. Identificarea unui credit și apoi parcurgerea procesului de aplicare și accesare a creditului se reduce la câțiva pași și totul se întâmplă pe telefon, direct in Pago. Cred că vom adăuga în curând multe alte ore economisite pentru utilizatorii noștri, prin această nouă funcționalitate adăugată în aplicație”, declară Adrian Cighi, Co-fondator Pago

În urma acestui parteneriat, utilizatorii Pago vor avea access la o gamă largă de produse bancare și nebancare de creditare disponibile pe platforma 123Credit.ro. În momentul de față, pe platformă pot fi accesate 180 de oferte, dintre care 73 împrumuturi de nevoi personale și 107 credite ipotecare de la 13 bănci.

Startup-ul fintech 123Credit.ro asistă clienți în faza de selecție si accesare a unui credit. Utilizatorii pot studia și compara ofertele băncilor în funcție de tipul dobânzii, costuri, beneficii și buget. În pașii următori, algoritmul de prescorare dezvoltat intern analizează profilul utilizatorului și verifică eligibilitatea pentru oferta de credit aleasă. O dată ce utilizatorul a identificat oferta pentru care este eligibil, platforma permite trimiterea cererii de credit direct online.

Prin rețeaua de brokeri la nivel național, 123Credit.ro oferă și servicii de brokeraj tradițional făcând legătura dintre utilizator și brokerul afiliat care se află în zona geografică a solicitantului.

Aplicația de plăți Pago și-a extins la rândul ei funcționalitățile în ultimii ani. Pe lângă plăți de facturi, realizate în număr total de peste 12,5 milioane, anul trecut a inclus în portofoliul de servicii și asigurări de locuință, plăți pentru roviniete și taxa de pod de la Fetești. Parteneriatul cu 123Credit.ro aduce acum utilizatorilor și posibilitatea de a aplica la credite.

Fondată de Adrian Cighi și Alexandru-Gala Popescu, Pago  fost preluată recent de fondul de investiții Mozaik Investments, va fi lansată în acest an în Italia, Spania și Croația, pe lista de așteptare fiind înscrise, pentru anul viitor, Grecia, Cehia și Turcia. Expansiunea va avea un buget de 2,5 milioane de euro, de la noul acționar, un credit bancar și o altă rundă de finanțare, programată pentru începutul anului viitor.
În prezent, serviciile Pago sunt disponibile în România și Polonia, iar prima țintă externă este Italia. “Avem apoi în vedere lansări în Spania și Croația, sperăm tot în acest an. Ne uităm ca potențial și la Grecia, Cehia și Turcia, pentru anul viitor. Anul acesta urmează să deschidem birouri în Italia și posibil Spania, pe finalul anului”, declara recent, pentru Profit.ro, Adrian Cighi, CEO și co-fondator Pago.

viewscnt
Afla mai multe despre
pago
123credit.ro