VIDEO Sfaturi mici, profituri mari. Cum îți poți pune banii să lucreze pentru tine, nu împotriva ta

VIDEO Sfaturi mici, profituri mari. Cum îți poți pune banii să lucreze pentru tine, nu împotriva ta

FOTO: Eduard Inizian, manager clienți instituționali, Erste Asset Management

scris 15 dec 2016

Două treimi dintre români sunt analfabeți financiar și circa 40% sunt analfabeți funcțional. Lumea banilor este mai curând o capcană decât o oportunitate pentru cei ce nu înțeleg funcționarea ei.

Profit.ro și România Durabilă, în parteneriat cu Erste Asset Management, derulează o campanie de educație și cunoaștere economico-financiară.

În dialog cu jurnalistul Daniel Apostol, expertul în investiții al Erste Asset Management, manager clienți instituționali, Eduard Inizian, vă ajută să descoperiți cu ușurință universul banilor. Un dialog care vă face să înțelegeți mai bine lumea investițiilor și felul în care banii dumneavoastră pot realiza profit. O rubrică în care câteva idei de valoare ale unor experți ai lumii financiare internaționale sunt explicate de expertul Erste Asset Management.

"Sfaturi mici, profituri mari", la Profit.ro

 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
profit.ro
erste asset management
eduard inizian
daniel apostol