Wall Street a închis în scădere puternică, din cauza creșterii randamentelor obligațiunilor și a temerilor privind agravarea pandemiei în Europa

Wall Street a închis în scădere puternică, din cauza creșterii randamentelor obligațiunilor și a temerilor privind agravarea pandemiei în Europa
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 mar 2021

Acțiunile de pe Wall Street au închis în scădere puternică, din cauza creșterii randamentelor titlurilor Trezoreriei americane și a temerilor privind agravarea pandemiei în Europa, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pierderile s-au accentuat după ce premierul Franței a anunțat o nouă carantină de o lună de zile în Paris și mai multe alte regiuni, din cauza crizei din sectorul sănătății, scrie News.ro.

Învață de la traderi cu experiență prin Vestor CITEȘTE ȘI Învață de la traderi cu experiență prin Vestor

Indicele Nasdaq a consemnat un declin de 3%, cea mai accentuată scădere zilnică înregistrată din 25 februarie.

Componenta sectorului energetic a indicelui S&P 500 a pierdut 4,7%, pe fondul declinului prețurilor petrolului, determinat de aceiași factori.

Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice CITEȘTE ȘI Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice

Randamentul titlurilor de Trezorerie pe termen de 10 ani a depășit 1,75%, atingând cel mai ridicat nivel din ultimele 14 luni, la o zi după ce Rezerva Federală americană a anticipat că economia SUA va consemna în 2021 cea mai mare creștere din ultimii aproape 40 de ani, o dată cu atenuarea pandemiei. Fed a reiterat și angajamentul de a menține dobînzile aproape de nivelul zero în următorii câțiva ani.

Acțiunile Apple și Amazon.com au consemnat joi scăderi de peste 3% fiecare.

Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta! CITEȘTE ȘI Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta!

Indicele Dow Jones Industrial Average a coborât cu 0,46%, iar S&P 500 cu 1,48%. Indicele Nasdaq a scăzut cu 3,02%.

Miercuri, S&P 500 și Dow au încheiat tranzacțiile la maxime record.

viewscnt
Afla mai multe despre
wall street
actiuni
bursa